OFTE

STILLEDE 

SPØRGSMÅL

Hvordan leveres billederne?


Billederne leveres digitalt i fuld opløsning i et online galleri. Hvis i foretrækker at få billederne leveret på print, er dette for en merpris også en mulighed. Priserne for print afhænger af størrelsen på printet og materialet, der printes på. I bedes derfor kontakte mig, hvis i ønsker at få printet jeres billeder, og så finder vi ud af priserne for dette.
Hvordan udvælges billederne


Med mindre i ønsker selv at udvælge stemningsbillederne, så gør jeg det for jer. Alle bryllupsportrætterne redigeres let og uploades til et online galleri, hvorfra i udvælger, hvilke i gerne vil have leveret. De udvalgte bryllupsportrætter efterredigeres i stilen i ser her på hjemmesiden.
Hvor tager vi bryllupsportrætterne?


Parbillederne af brudeparret, tages på en lokation, som brudeparret selv vælger. Vær opmærksom på, at det altid er godt med en lokation, som også giver mulighed for lidt skygge - fx under et træ, et halvtag eller tæt ved/i en skov. Dette er især vigtigt om sommeren, hvor solen kan være meget skarp i øjnene og kaste hårde skygger.
Hvor lang tid bruges der på at tage bryllupsportrætterne?


Jeg vil anbefale at i sætter mellem 25 og 40 minutter af til fotografering af brudeparret. Dette inkluderer ikke tiden, det tager at komme til og fra den valgte lokation.
Hvor lang tid går der før vi får billederne leveret?


Da alle billederne kommer igennem en omfattende og omhyggelige redigering, går der normalt 4-5 uger, før billederne leveres. Skal i hurtigt bruge et lille udvalg af billeder til fx takkekort eller andet, kan i altid få 10-15 billeder leveret inden for den første uge. I perioder, hvor der ikke er travlt, kan ventetiden dog komme ned på 1-2 uger.
Hvornår ankommer fotografen?


Jeg ankommer 30 minutter før vielsen starter, medmindre andet aftales. Skal der fx tages billeder af brudens eller gommens forberedelser inden vielsen, ankommer jeg tidligere.
Fotograferer du kun bryllupper?


Nej - jeg fotograferer også andre store begivenheder såsom konfirmationer, fødselsdage og lignende.
Bliver billederne brugt her på hjemmesiden eller på social medier efterfølgende?


Jeg vil meget gerne vise mit arbejde frem, både her på hjemmesiden og på min Facebook- og Instagramside, men dette gøres naturlighvis kun med jeres tilladelse og på jeres præmisser!