top of page

NYSGERRIG OG INTERESSERET

Som person er jeg enormt nysgerrig. Det gælder mange områder, men især sport og hvad man kan bruge kroppen til. Jeg tror også det er derfor jeg selv har dyrket så mange forskellige sportsgrene. Min sportslige interesse kombineret med min fotografering, har bragt mig mange forskellige steder hen i sportens verden og jeg forsøger altid at fange det store billede såvel som at dykke dybere og undersøge emnet nærmere og virkelig forstå det.

 

FORBEREDT OG OMSTILLINGSPARAT

 

Selv har jeg forsøgt mig med mange sportsgrene: klatring, landevejscykling, snowboard, skiløb, adventure racing, wind- og kitesurfing, golf, fodbold og så videre. Min brede erfaring med sport, gør det nemmere for mig at se hvor et øjeblik er på vej hen og derved være klar til at fange det med kameraet inden det er for sent. 

 ​

PÅLIDELIG OG OMHYGGELIG

Med over 60 bryllupper og sportsbegivenheder i baggagen ved jeg hvad det vil sige at håndtere store og vigtige events som fotograf. Der er ofte mange vigtige øjeblikke, der skal fanges, og derfor møder jeg altid op velforberedt og med batterierne opladt og SD-kortene tømt.

 ​

På dagen medbringer jeg to kameraer, så jeg er på den sikre side, hvis elektronikken imod al erfaring og forventning skulle fejle og billederne håndterer jeg omhyggeligt indtil og efter de er leveret, så der ikke mistes vigtige data.

 ​

 

 

Er der mere I gerne vil vide om mig eller min arbejdsgang, er I mere end velkomne til at kontakte mig med spørgsmål!

Normal_portræt.jpg
Kontakt mig

Send en mail til haugefoto@gmail.com, eller benyt nedenstående formular.

Tak! Beskeden blev sendt.

bottom of page