top of page

CASES

Her ses virksomheder Hauge Foto har leveret billeder og video til - jeg ser frem til at udvide listen.

Det røde O.png

Skolerne i Oure

Dansk Adventure

Race Union

Skischool Go

Youngsters Sailing

NYSGERRIG OG INTERESSERET

Som person er jeg enormt nysgerrig. Det gælder mange områder, men især sport og hvad man kan bruge kroppen til. Jeg tror også det er derfor jeg selv har dyrket så mange forskellige sportsgrene. Min sportslige interesse kombineret med min fotografering, har bragt mig mange forskellige steder hen i sportens verden og jeg forsøger altid at fange det store billede såvel som at dykke dybere og undersøge emnet nærmere og virkelig forstå det.

 

FORBEREDT OG OMSTILLINGSPARAT

 

Selv har jeg begivet mig ud i mange sportsgrene: klatring, landevejscykling, skiløb, adventure racing, golf og fodbold med mere. Nogle er jeg dykket dybere ned i, med fx en sæson på snowboard og som instruktør i hhv. kitesurfing og windsurfing og især min tid på Oure Højskole har sendt mig i mange forskellige retninger i sportens verden. Min brede erfaring med sport, gør det nemmere for mig at se hvor et øjeblik er på vej hen og derved være klar til at fange det med kameraet inden det er for sent. 

 ​

PÅLIDELIG OG OMHYGGELIG

Med over 60 bryllupper og sportsbegivenheder i bagagen ved jeg hvad det vil sige at håndtere store og vigtige events som fotograf. Der er ofte mange vigtige øjeblikke, der skal fanges, og derfor møder jeg altid op velforberedt og med batterierne opladt og SD-kortene tømt.

 ​

Jeg bruger den nyeste kamerageneration, så jeg er sikker på at have den højeste pålidelighed i mit udstyr. Derudover gemmer jeg altid billederne til to SD-kort på samme tid. På den måde er jeg på den sikre side, hvis noget imod al erfaring og forventning skulle gå galt med det ene hukommelseskort. 

 ​

 

 

Er der mere I gerne vil vide om mig eller min arbejdsgang, er I mere end velkomne til at kontakte mig med spørgsmål!

Normal_portræt.jpg
Kontakt mig

Send en mail til haugefoto@gmail.com, eller benyt nedenstående formular.

Tak! Beskeden blev sendt.

bottom of page