top of page

Vi havde booket Mathias til vores bryllup d. 21.09.19 uden at kende ham i forvejen, men efter at have talt med ham i telefonen havde vi en rigtig god mavefornemmelse. Mavefornemmelsen blev i den grad bekræftet og overgået i den mest positive forstand.

 

Mathias havde forberedt sig rigtig godt og havde på forhånd opstillet og testet en masse udstyr, så han var sikker på, at det hele fungerede efter vielsen. Efter vielsen skulle der tages parbilleder, og selvom vi havde fortalt, at vi kom fra området, så vi kendte til gode spots, var han alligevel rundt og undersøge de spots på forhånd.

Hans erfaring og sans for at finde de rigtige vinkler og steder gav os billeder, som i den grad oversteg vores forventning. Under maden og bryllupsfesten var han ligeså professionel og gik rundt uden at tiltrække sig opmærksomhed, så han kunne fange den helt naturlige stemning.

 

Tak for at du har foreviget den største dag i vores liv. Vi anbefaler helt klart Mathias til kommende brudepar eller andre, der vil have en professionel oplevelse med en fotograf.

Vi ringer i foråret 2044 og booker dig ind til vores sølvbryllup.

Mange hilsner Kasper og Nina

bottom of page